مشخصات فردی و زندگینامه
نام:غلامرضا
نام خانوادگی:پیوندی
پست الکترونیک:pyvandi@yahoo.com
تخصص ها:فقه و اصول ، حقوق ، اخلاق و عرفان

زندگی نامه


زندگینامه مختصر

اینجانب در سال 1346 درروستای لاسجرد سمنان در خانواده‌ای متدین پا به عرصه وجود گذاشتم و با عشق و محبتپدر و مادرم در عین سادگی و صمیمیت زندگی را آغاز کردم.دوران ابتدایی و راهنمایی خود را در روستای محل تولدم (روستای لاسجرد سمنان) گذراندم و برای ادامه تحصیل به شهر سمنان عزیمت کردمو دوره دبیرستان را در سمنان بودم که در سال دوم دبیرستان وارد حوزه علمیه صاحب‌الزمانمهدیشهر سمنان شدم و به مدت سه سال مقدمات را در آن شهر با موفقیت سپری کردم و درسال 1365 برای ادامه تحصیل به قم عزیمتنموده و از پایه چهارم دروس حوزوی را در شهر مقدس قم در درس اساتید بزرگوارحوزه علمیه قم حاضر شدم و دوره سطح را با موفقیت به اتمام رساندم و به مدت 10 سالدر درس خارج فقه و اصول بزرگان حوزه علمیه قم تلمذ نمودم.

در مدت ادامه تحصیل در حوزهعلمیه قم دوره دبیرستان خود را به صورت متفرقه ادامه و در سال1369 دیپلم خود راگرفتم و برای ادامه تحصیل در دانشگاه وارد عرصه و رشته حقوق شدم و در سال 1375دوره کارشناسی خود را با معدل 48/18 در دانشگاه مفید به پایان بردم و در کارشناسیارشد رشته حقوق جزا و جرم شناسی پذیرفته شدم و در پایان دوره یعنی سال 1378 بهعنوان نفر اول دوره و با معدل 68/18 و دفاع از پایان نامه خود با نمره عالی موفقبه اخذ مدرک کارشناسی ارشد شدم. در سال 1386 در دوره دکتری فقه و حقوق جزایدانشگاه شهید مطهری تهران (مدرسه عالی شهید مطهری) پذیرفته شده و تا نیمه دوم سال1388 امتحان جامع دوره دکتری را با موفقیت بپایان بردم و مشغول به تدوین پایانامهشدم و در بهمن‌ماه 1392 از رساله دکتری خود دفاع و با درجه عالی و نمره 19 دوره دکتری را به پایان رساندم. همچنین از سال1390 مباحث فلسفه و عرفان را با فراگیری اسفار صدر المتألهین و تمهید القواعد ابنترکه آغاز کرده‌ام .

از سال 1382 عضو هیات علمیگروه فقه و حقوق پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و هم اکنون مدیر گروه فقه و حقوقپژوهشگاه می باشم. همچنین یکی دیگر ازفعالت‌های مستمر از سال 1368 تا کنون در ایاممختلف سال بویژه ایام محرم و رمضان به تبلیغ نیز رفته‌ام.

لازم به ذکر است موفقیت در علم و دانش و فراگیریآن مرهون زحمات و بزرگواری استادان و علمای بزرگ حوزه علمیه و دانشگاه بوده است کهبه برخی از اساتید حوزوی و درسهایی که در خدمت ایشان بودم اشاره می کنم:

الف.شرکت در درس تفسیر ترتیبی قران به مدت 10 سال حضرت استاد علامه جوادی آملی (حفظهالله) (از آیه 214 سوره بقره (سال 1366)تا پایان سوره انعام) از سوره اعراف تا پایان سوره هود نیز از طریق سی دیفراگرفتم.

ب. شرکتدر درس اخلاق استاد علامه جوادی آملی به مدت 3 سال.

ج. شرکتدر درس خارج فقه (خمس و صوم) به مدت سه سال حضرت آیت الله جوادی املی (حفظه الله)

د. شرکتدر درس اخلاق آیات عظام مشکینی (ره) و مظاهری به مدت 10 سال

. شرکت در درس خارج فقه (دیات) به مدت 2 سال حضرت آیه اللهمکارم شیرازی (حفظه الله)

و. شرکتدر درس خارج فقه (نکاح ) به مدت 2 سال حضرت آیه الله مکارم شیرازی (حفظه الله)

ز. شرکتدر درس خارج اصول به مدت 5 سال حضرت آیه الله سبحانی (حفظه الله)

ح. فراگیریبدایة الحکمة از محضر استاد هادوی تهرانی در سال 1368و نهایة الحکمة استاد فیاضیسال 1369.

ط. شرکت در درس اسفار به مدت 4 سال.

ی. تمهید القواعد 2 سال

ک. شرح منازلالسائرین، 4سال

ل. درس فصوص الحکم

همچنین لازم است که از اساتیدبزرگوار دوران سطح حوزه و دروس مقدمات و اخلاق نیز از جمله: حجج اسلامآقایان اعتمادی، حسینی تهرانی، محمدی خراسانی،ابو القاسم علیدوست، سید احمد خاتمی، آیة الله شیخ علی پناه اشتهاردی، شیخ غلامرضامهدوی، شیخ میثم مهدوی (ره)، آیة الله شاهچراغی، عبدوست، دلیر و ... نیز یادی کنمکه بهره‌های علمی و موفقیت خود را مرهون زحمات و خوشه‌چینی از خرمن عالمانه وبزرگوارنه و ذره‌پروری آنان هستم.

در پایان بر خود لازم میدانم از اساتید دانشگاهی‌ام که همیشه مورد لطف و توجه آنان بوده‌ام یادی کنم: اساتیدبزرگوار آقایان: آیة الله سید محمدحسن مرعشی (ره)، آیة الله محمدهادی معرفت(ره)، دکترسید علی آزمایش، دکتر حسین میرمحمد صادقی،دکتر نجفی ابرندآبادی، دکتر محمدعلی اردبیلی،دکتر باقر شاملو، دکتر جعفر کوشا، آیةالله سید محمد موسوی بجنوردی، دکتر سید منصور میرسعیدی، دکتر ایرج گلدوزیان، دکتر محمدآشوری، دکتر عبدالعلی توجهی، تیمسار آقای نجابت، دکتر فرامرز گودرزی (ره)، دکتر آخوندی،و ...